Home - Sitemap - Contact
Blog
blog
Wisselkoers nu ook in België blog   blog Geplaatst op: 29-3-2016
Wisselkoers.nl De website met de meest actuele wisselkoersen van de euro en andere muntsoorten is nu ook actief op de Belgische markt. Naast Wisselkoers.nl is er namelijk sinds kort ook Wisselkoers.be. Hierdoor is de website beter zichtbaar en bereikbaar in België. Adverteerders op de website Wisselkoers.nl kunnen nu dus ook in België adverteren.

Valuta.nl blog   blog Geplaatst op: 2-3-2016
Valuta.nl Ook Valuta.nl heeft sinds kort een volledig nieuwe uitstraling gekregen. Op de website Valuta.nl, welke onderdeel is van het Mister Media netwerk, vind je de koersen van buitenlandse valuta. Met de valuta calculator bereken je eenvoudig de waarde van een vreemde valuta ten opzichte van een andere buitenlandse valuta. Vanaf nu ben je dus altijd op de hoogte van de laatste stand van wisselkoersen.

Sparen.nl vernieuwd blog   blog Geplaatst op: 30-11-2015
Sparen.nl De vergelijkingssite Sparen.nl, onderdeel van het Mister Media netwerk, heeft een ware metamorfose ondergaan. Zo is de lay-out flink onder handen genomen en is de achterliggende techniek veranderd.

Door de nieuwe look-en-feel van de website is het nu nóg makkelijker om op een overzichtelijke manier rentes en voorwaarden van alle spaarproducten en aanbieders te vergelijken. Op Sparen.nl maak je eenvoudig een onderscheid tussen spaarrekeningen, deposito's, bankspaarproducten en zakelijke spaarproducten. In diverse modules is het bovendien eenvoudig om je persoonlijke wensen en voorkeuren aan te geven, zodat je uiteindelijk het product vindt dat precies bij je past.

Sparen.nl is nu bovendien ook volledig adaptive. Hierdoor is hij niet alleen op je desktop goed bereikbaar, maar ook op je mobiel en tablet.

Nieuwe bankspaarmodule blog   blog Geplaatst op: 22-8-2014
Spaarrente.nl Zelf sparen voor je pensioen is de laatste jaren steeds populairder geworden. Maar het aanbod is groot en het rendement loopt behoorlijk uiteen. Spaarrente.nl helpt je om de beste bankspaarrekening voor je pensioen te vinden. Deze site heeft sinds vandaag namelijk een nieuwe bankspaarmodule. Hiermee zie je direct welk bankspaarproduct jou het meest oplevert.

Of je nu pensioen wilt gaan opbouwen of je lijfrente wilt laten uitkeren, in drie eenvoudige stappen, vind je altijd een goede bankspaarrekening die past bij jouw wensen. Wil je liever eerst nog wat meer informatie voor je je keuze maakt? Kies enkele rekeningen om ze uitgebreid met elkaar te vergelijken en je ziet direct de belangrijkste voorwaarden van deze producten overzichtelijk naast elkaar. Zo vind je dus altijd een passende bankspaarrekening met een goed rendement.

Eenvoudig de goedkoopste autoverzekering! blog   blog Geplaatst op: 15-4-2014
Geld.nl Geld.nl heeft sinds deze week een nieuwe automodule. Hiermee vind je nog sneller en overzichtelijker de beste en goedkoopste verzekering voor je auto.

Geen keuzestress en altijd een goede deal!
Nieuw is bijvoorbeeld dat je na het invullen van je gegevens direct een top 3 te zien krijgt met de goedkoopste autoverzekeringen die passen bij jouw situatie. De goedkoopste verzekering staat altijd op de eerste plaats. Geen keuzestress dus en altijd de beste deal! En wil je toch wat meer informatie en de verzekeringen uitgebreid vergelijken? Dan klik je gewoon even door naar het overzicht met alle verzekeringen.

Daarnaast zie je meteen bij welke verzekeringen je korting krijgt via Geld.nl. Zo vind je dus niet alleen gemakkelijk een passende verzekering en betaal je nooit teveel.

Alles nog rustig even nalezen?
Twijfel je nog over de autoverzekering die je wilt afsluiten? Of wil je nog even overleggen met je partner? Laat dan je e-mailadres achter. Wij sturen je de vergelijkingsresultaten per e-mail toe, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen en later alsnog de verzekering van je keuze kunt aanvragen.

Sparen.nl in een compleet nieuw jasje blog   blog Geplaatst op: 6-6-2013
Sparen.nl De vergelijkingssite Sparen.nl, onderdeel van het MisterMedia netwerk, heeft een metamorfose ondergaan. Niet alleen kent de site enkele uitbreidingen, ook de lay-out en achterliggende techniek is compleet veranderd. De nieuwe look van Sparen.nl zorgt ervoor dat je op een overzichtelijke manier de spaarproducten, rentes en voorwaarden van spaaraanbieders kunt vergelijken.

Op de site kun je zeer eenvoudig een onderscheid maken tussen spaarrekeningen, deposito's en producten voor het zelf regelen van een aanvullend pensioen. Deze laatste vergelijkingsmodule is nieuw en biedt je de mogelijkheid om zowel de rentevergoedingen en kapitaalopbouw van de opbouwfase als de hoogte van de uitkeringen te berekenen en te vergelijken. In de diverse modules is het bovendien eenvoudig om je persoonlijke wensen en voorkeuren aan te geven, zodat je uiteindelijk het spaarproduct vindt dat aan al je eisen voldoet.

Uitgebreid is het nieuwe blog, weblog.sparen.nl. Hierop worden actuele onderwerpen behandeld en toegelicht. Daarnaast vind je hier blogartikelen van experts op het gebied van sparen.

Spaarrente.nl past zich aan... blog   blog Geplaatst op: 14-2-2013
Hoogste spaarrente De website Spaarrente.nl past zich vanaf vandaag aan jou aan. Of je de site nu bezoekt met je laptop, tablet of telefoon, het formaat van de website wordt direct aangepast aan jouw schermgrootte. Zo kun je nu optimaal de actuele spaarrentes vergelijken op al je apparaten. Hiermee is Spaarrente.nl de eerste website binnen het MisterMedia netwerk die adaptive is.

Nieuw uiterlijk
Behalve dat Spaarrente.nl nu adaptive is, heeft de site nieuwe look gekregen. De website is ruimtelijker en overzichtelijker geworden qua opzet. Ook is het vergelijken nog eenvoudiger geworden. Zo kunnen deposito’s voortaan worden gesorteerd op looptijd, waardoor je direct alle rentes te zien krijgt voor de door jouw gewenste termijn.

Verder is er een duidelijke scheiding aan gebracht tussen particulier en zakelijk sparen. Zo kunnen ondernemers en particulieren elk overzicht hun de spaarproducten vergelijken die bij hen passen. Zo is de hoogste spaarrente vinden voor jouw spaardoel nog gemakkelijker.

MisterMedia breidt netwerk uit blog   blog Geplaatst op: 7-12-2012
Rente.nl

Vanaf december 2012 is het MisterMedia netwerk uitgebreid met de portalen Sparen.nl en Rente.nl. Hiermee heeft MisterMedia nu het meest uitgebreide netwerk van vergelijkingssites op het gebied van sparen en kredieten. Hieronder een korte introductie van onze nieuwe portalen.

Sparen.nlSparen.nl
Sparen.nl is zeer relevante website op het gebied van sparen. Naast de actuele en historische rentestanden biedt de site achtergrondinformatie over alles wat met sparen heeft te maken. Via een speciaal ontwikkelde vergelijkingsmodule kun je verschillende spaarproducten met elkaar vergelijken om zo het product te vinden met de hoogste rente en dat het beste bij jouw situatie past.

Rente.nl
Rente.nl is hét portaal voor het vergelijken van rentes voor financiële producten. Van spaarrentes tot rentetarieven voor leningen, hypotheken of voor pensioenspaarproducten. Ben je op zoek naar de voordeligste hypotheek of de hoogste spaarrente? Dan is Rente.nl, hét juiste adres. Rente.nl vergelijkt naast de rentes van deze producten ook de productvoorwaarden. Zo kun je de producten vergelijken op basis van criteria die jij belangrijk vindt en een afgewogen keuze maken.


Geld.nl heeft nieuwe radiocommercials blog   blog Geplaatst op: 7-12-2012
Geld.nl

Na een succesvol halfjaar met onze eerste radiocommercials, komt Geld.nl met drie nieuwe radiocommercials. In de nieuwe spotjes hebben we gekozen voor een daadkrachtige en eenvoudige insteek. Goed, eenvoudig en compleet vergelijken is erg belangrijk. Je kunt immers al gauw honderden euro’s per jaar besparen door bijvoorbeeld je verzekeringen en spaarrekeningen eens goed tegen het licht te houden.
Geld.nl heeft verschillende radiocommercials gemaakt voor spaarrente vergelijken, zorgverzekeringen en autoverzekeringen vergelijken. De commercials worden gedurende de december en januari dagelijks uitgezonden op de Nederlandse radio.

Beluister hier de radiocommercials:

Geld.nl radiocommercial - Autoverzekeringen vergelijken
Geld.nl radiocommercial - Zorgverzekeringen vergelijken
Geld.nl radiocommercial - Spaarrekeningen vergelijken

Direct op koers! Dashboard Beleggen.nl blog   blog Geplaatst op: 21-9-2012
Beleggen.nl

Al je favoriete aandelen, obligaties en beleggingsfondsen in een overzicht. Nooit meer zoeken naar valutakoersen of andere indicatoren die voor jou als belegger belangrijk zijn. Met het dashboard van Beleggen.nl heb je altijd direct inzicht in de koersen en gegevens die voor jou van belang zijn.

Beleggen.nl heeft een dashboard ontwikkeld dat de beleger volledig naar eigen smaak kan samenstellen. Je kunt verschillende indices, aandelen en fondsen op een en hetzelfde scherm tonen. Of je nu belegt in grondstoffen, obligaties of aandelen alles kun je bij elkaar zetten. Zoeken is dus niet meer nodig en je weet met een blik op je scherm direct hoe al je verschillende beleggingen erbij staan.

Naast de belangrijkste koersen uit binnen- en buitenland kan op het dashboard ook al het financiële nieuws getoond worden uit de bronnen van je eigen keuze. Bovendien is de vormgeving van het dashboard naar eigen inzicht in te stellen. Of je nu een witte of een zwarte achtergrond wilt en brede kolommen met grote grafieken of liever smalle kolommen, het kan allemaal. Zo kun je met het dashboard altijd beleggen op jouw manier.


Beleggen.nl: Direct op koers! blog   blog Geplaatst op: 7-5-2012
Beleggen.nl

MisterMedia heeft vorige week weer een nieuw portaal aan het financiële netwerk toegevoegd: Beleggen.nl. Deze website is het startportaal voor de actieve belegger die altijd op de hoogte wil zijn van de meeste actuele koersen en het laatste financiële nieuws.

Beleggen.nl biedt de belegger alle informatie die voor hem van belang is. Naast de actuele koersen van binnen- en buitenlandse aandelen, obligaties en beleggingsfondsen biedt deze site uitgebreide informatie over hefboomproducten, zoals trackers, speeders en futures. Maar ook voor de actuele koersen van grondstoffenprijzen, valutakoersen en de actuele rentestanden is Beleggen.nl dé site.

De nadruk ligt bij Beleggen.nl op koersen, maar de site biedt ook financieel en economisch nieuws uit diverse bronnen. Daarnaast geven de experts van Beleggen.nl hun visie op belangrijke ontwikkelingen op de beurs en in de financiële wereld.


Geld.nl beste vergelijker volgens NMa blog   blog Geplaatst op: 14-2-2012
Geld.nl De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft onderzoek gedaan naar de kwaliteit van vergelijkingssites op het gebied van doorlopende reisverzekeringen en spaarrekeningen. In totaal zijn 21 vergelijkingssites voor spaarrekeningen en 17 vergelijkingssites voor reisverzekeringen beoordeeld.

Geld.nl kwam bij de doorlopende reisverzekeringen als beste uit de bus. De website is volgens de toezichthouder het meest uitgebreid, volledig en correct in haar informatie over doorlopende reisverzekeringen. "Wij zijn uiteraard erg trots op deze uitslag", zegt Paul Huibers van Geld.nl. "Wij streven er met onze vergelijkingen naar de consument te helpen altijd de beste verzekering te vinden voor zijn of haar situatie. Door dit onderzoek wordt maar weer eens bevestigd dat we op de goede weg zijn."

Ook op het gebied van sparen komt Geld.nl als een van de betere sites uit de bus. Met name op het gebied van transparantie scoort Geld.nl goed.

De NMa constateert dat veel vergelijkingssites onder de maat scoren en dat de geboden informatie vaak onjuist en/of onvolledig is. De toezichthouder pleit daarom voor een gedragscode met kwaliteitsregels voor financiële vergelijkingssites. Huibers: "Er zijn veel sites waarbij het belang van de consument lang niet altijd voorop staat. En het aantal door de NMa onderzochte sites is natuurlijk nog maar het topje van de ijsberg. Wij juichen een dergelijke gedragscode dus zeker toe."

Het volledige onderzoek van de NMa is hier te vinden: http://www.geld.nl/onderzoek_vergelijkingssites_nma

BeursGorilla.nl verliest van AEX blog   blog Geplaatst op: 2-1-2012
Beursgorilla.nl Voor het eerst in zijn twaalfjarige bestaan heeft beursgorilla Jacko het moeten afleggen tegen de AEX. De behaarde vermogensbeheerder van de financiële website BeursGorilla.nl eindigde het jaar 2011 met een verlies van 44,74 procent ten opzichte van het begin van dit jaar. De Amsterdamse hoofdindex hoefde slechts een negatief rendement van 11,87 procent te noteren over 2011.

Toch presteert de beursgorilla, ondanks dit slechte jaar, nog steeds stukken beter dan de AEX. Over de totale twaalf jaar dat Jacko actief is als vermogensbeheerder heeft hij gemiddeld een positief rendement van ruim 32 procent weten te behalen. De AEX moet het in deze zelfde periode doen met een verlies van maar liefst 54 procent.

Dat beursgorilla Jacko 2011 zo negatief heeft afgesloten is extra opvallend, omdat hij tijdens de veel slechtere beursjaren 2008 en 2009 nog met een ruim gemak de AEX wist te verslaan. Maar de eurocrisis lijkt hem toch teveel te zijn geworden. Jacko begon het jaar 2011 met een vermogen van 238.554,31 euro. Na de laatste beursdag van het jaar was hier nog maar 131.823,03 euro van over.

Over Jacko
BeursGorilla Jacko is de behaarde vermogensbeheerder van de website BeursGorilla.nl. In januari 2000 kreeg Jacko bij wijze van experiment 75 bananen. Elk van deze bananen correspondeerde met een in Nederland beursgenoteerd fonds. Met de eerste tien bananen (met corresponderende aandelen) die Jacko selecteerde, is zijn portefeuille samengesteld. Sindsdien wisselt de beursgorilla elke maand: één fonds eruit en een nieuw fonds erin. De te wisselen fondsen worden allemaal geselecteerd middels het trekken van bananen. Het gehele experiment met BeursGorilla Jacko is bedoeld als knipoog naar de financiële wereld. Centraal hierbij staat de totaal willekeurige keuze van aandelen. Dit omdat er geen informatie over het onderliggende aandeel in de banaan tot uitdrukking komt.

Een compleet overzicht van het portfolio, de wissels en rendementen van Beursgorilla Jacko is te vinden op http://www.beursgorilla.nl/jacko.asp

Zorgperiode groot succes voor Geld.nl blog   blog Geplaatst op: 30-12-2011
Geld.nl De afgelopen maanden stond voor veel Nederlanders in het teken van de zorgverzekering. Iedere verzekerde ontving een polis voor het nieuwe jaar van zijn verzekeraar en het grote vergelijken kon weer gaan beginnen. De animo om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar was groot, zo bleek uit de hoge bezoekersaantallen op Geld.nl in deze maanden. De zorgverzekeringen vergelijker is in een paar weken tijd maar liefst meer dan een miljoen keer geraadpleegd.

Dat de belangstelling voor het vergelijken van zorgverzekeringen dit jaar zo groot was, komt volgens Paul Huibers niet onverwachts. "De premies zijn ten opzichte van vorig jaar behoorlijk gestegen. Dit gaat om soms wel enkele tientjes per maand. En de premieverschillen tussen de verzekeraars worden alleen maar groter. Het loont dus behoorlijk om eens goed na te gaan of je je ergens anders goedkoper kunt verzekeren."

Het verschil tussen de goedkoopste en duurste basiszorgverzekering, bedraagt in 2012 ruim twintig euro. Huibers: "Even goed je zorgverzekering vergelijken en overstappen scheelt je per jaar dus al gauw 200 euro of meer. Niet zo gek dus, dat veel mensen het wel even de moeite waard vonden om hun zorgverzekering tegen het licht te houden."

Spaarrente.nl landelijk in het nieuws blog   blog Geplaatst op: 13-9-2011
Spaarrente.nl Er woedt een heuse spaarrenteoorlog in Nederland. Sinds een paar dagen verhogen banken massaal de rentes op hun spaarrekeningen. Met dit nieuws kwam de financiële vergelijkingssite Spaarrente.nl vandaag landelijk in het nieuws. Vrijwel alle landelijke dagbladen, diverse websites en ook radiozender BNR Nieuwsradio besteedde er uitgebreid aandacht aan.

Dat de hogere spaarrentes ook de interesse van de sparende consument wekken, blijkt wel uit de bezoekersaantallen van de site. Amanda Bulthuis van Spaarrente.nl: "De bezoekersaantallen zijn de laatste dagen fors toegenomen. Niet zo gek natuurlijk, want nu steeds meer banken hun spaarrentes verhogen, begint vergelijken steeds meer te lonen. Er komen dus steeds meer bezoekers op Spaarrente.nl om de rentes te vergelijken en te kijken of ze ergens anders meer rendement kunnen behalen."

Dat banken nu ineens zo massaal en fors hun spaarrentes verhogen, komt volgens Bulthuis door de strengere kapitaaleisen die aan de banken gesteld worden. "Vanaf 2013 worden de regels van het Basel III akkoord ingevoerd. Dit internationale bankenakkoord stelt onder meer dat banken grote financiële buffers moeten aanhouden. Om deze kapitaalbuffers aan te leggen, moeten ze spaargeld aantrekken. De banken hebben het geld van de spaarder dus hard nodig. In ruil daarvoor zijn ze bereid hogere spaarrentes te bieden."

Naar verwachting zullen de spaarrentestijgingen nog wel even aanhouden. "Door de onrust op de financiële markten als gevolg van de eurocrisis, durven banken elkaar nauwelijks geld te lenen. Ondertussen hebben de banken dus wel extra geld nodig om aan de kapitaaleisen te kunnen voldoen. Omdat ze het niet bij elkaar kunnen lenen, gaan ze het nu bij de spaarder proberen te halen", legt Bulthuis uit. "Omdat de banken het geld van de spaarder dus hard nodig hebben, hebben ze hier hoge spaarrentes voor over."

Geld.nl lanceert onafhankelijke vergelijkingssite blog   blog Geplaatst op: 1-6-2011
Geld.nl De meeste Nederlanders hebben een flink aantal verzekeringen; een autoverzekering, een zorgverzekering, een opstalverzekering, noem maar op. Iedereen heeft er al gauw drie of vier. De premies van al deze verzekeringen verschillen behoorlijk per aanbieder. Er kan dus flink worden bezuinigd door alleen maar even kritisch naar je verzekering te kijken. Vanuit dat idee heeft Geld.nl haar website vernieuwd met een aantal onafhankelijke verzekeringsmodules. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om via Geld.nl uw autoverzekering af te sluiten.

Voor het vergelijken van zowel premie als voorwaarden van onder andere autoverzekeringen, biedt Geld.nl uitgebreide objectieve vergelijkingsmodules aan. Daarnaast opereert Geld.nl vanaf nu ook als onafhankelijk intermediair. Met het inslaan van deze nieuwe weg komt Geld.nl tegemoet aan de groeiende behoefte van consumenten naar onafhankelijkheid en betrouwbaarheid als het gaat om financiële dienstverleners.

"De afgelopen jaren is gebleken dat het belang van de consument niet altijd voorop stond bij financiële instellingen en dienstverleners. Het is de ambitie van Geld.nl om de consument optimaal te ondersteunen bij het maken van financiëële afwegingen en daarmee de oplossing te vinden die het meest geschikt is voor zijn of haar persoonlijke financiële situatie", legt Paul Huibers uit. "Om dit te bereiken bieden wij betrouwbare en overzichtelijke vergelijkingsmodules van financiële producten."

'Eenvoud' is een van de kernkwaliteiten van waaruit Geld.nl werkt. Huibers: "In de complexe wereld van financiële producten heeft de consument behoefte aan duidelijkheid. Geld.nl werkt daarom vanuit de gedachte dat alles overzichtelijk en begrijpelijk moet zijn. We brengen het zoals het is."

MoneyMagazine vernieuwd blog   blog Geplaatst op: 15-11-2010
Moneymagazine.nl De financiële vergelijkingssite MoneyMagazine is vernieuwd. Hiermee profileert MoneyMagazine zich nog nadrukkelijker als dé vergelijkingssite voor financiële producten en diensten. Op MoneyMagazine vindt de consument objectieve vergelijken en onafhankelijke informatie aangaande hypotheken, verzekeringen, leningen, sparen en pensioenen.

Naast de vergelijkingsmodules richt MoneyMagazine zicht op financiële raad voor de consument. Voor iedere financiële situatie biedt de website passende raad, zoals ontslag of overlijden. Zo kun je altijd deskundige raad inwinnen op basis van je financiële, persoonlijke situatie.

Om dit nog beter te kunnen doen, heeft MoneyMagazine de afgelopen maanden ook een expertnetwerk aangelegd. De experts van MoneyMagazine schrijven van uit hun eigen expertise over actuele onderwerpen die relevant zijn voor de financiële situatie van de consument.

Dit gecombineerd met de vernieuwde vormgeving van de website, zorgt ervoor dat je altijd snel en overzichtelijk de financiële informatie kunt vinden die voor jouw specifieke situatie van belang is.

Spaarrentes onderuit in het eerste halfjaar blog   blog Geplaatst op: 3-7-2009
Spaarrente.nl De gouden spaartijden zijn voorbij. Waar mensen begin 2009 nog konden sparen tegen een rente van vijf procent of meer, moeten zij nu genoegen nemen met een spaarrente van maximaal 4 procent op een spaarrekening zonder beperkende voorwaarden. Dat blijkt uit een onderzoek van Spaarrente.nl onder 30 aanbieders van spaarproducten. De rentedalingen hebben te maken met de ontwikkelingen op de geldmarkt.

Van de explosieve spaarrentestijgingen in 2008 is niets meer over. De spaarrentes werden in de eerste zes maanden van dit jaar flink verlaagd. Ook nu voeren de relatief kleine banken, die in 2008 het hardst streden om de gunst van de spaarder, de lijst met renteverlagingen aan op spaarrekeningen met een variabele rente. De Credit Europe Bank spant de kroon. De bank verlaagde in nog geen zes maanden tijd haar variabele spaarrente met 2,75 procent. De rentetopper uit 2008 biedt momenteel een rente van 2,5 procent op haar Top-Interest rekening. Andere banken die het eerste halfjaar hun variabele rentes fors verlaagd hebben, zijn onder meer Loyalis, DHB Bank, AT Bank, AK Bank en Reaal. Zij verlaagden hun variabele spaarrente met ongeveer 2 procent.

Niet alleen de variabele spaarrente is flink verlaagd, ook de depositorentes liggen een stuk lager. Met name de kortlopende spaardeposito’s laten een grote rentedaling zien. Begin dit jaar kon je nog bij verschillende banken een éénjarig deposito afsluiten tegen een spaarrente van vijf procent of hoger. Momenteel is de hoogste rentevergoeding op een eenjarig deposito 4,1 procent bij The Economy Bank. Begin 2009 bedroeg de rente op deze spaarrekening nog 5,25 procent. Wie zijn spaargeld voor een langere periode kan missen, kan bij een paar banken nog wel een rente van 5 procent of meer krijgen.

De spaarrentes daalden na verschillende renteverlagingen van de Europese Centrale Bank (ECB). Dit jaar daalde de ECB-rente van 2,5 naar 1 procent. Dit is het laagste renteniveau sinds de oprichting van de centrale bank eind jaren ’90. De rente die banken elkaar onderling rekenen voor leningen is gelieerd aan het sterk gedaalde ECB-tarief. Dit tarief is van toepassing op het geld dat banken opnemen bij de ECB. “De gedaalde ECB-rente blijkt fataal te zijn voor de spaarrentes in ons land. In 2008 zagen banken ons spaargeld als een belangrijke bron van inkomsten. Nu de ECB haar rente fors verlaagd heeft, hebben banken ons geld minder hard nodig”, aldus Mariëlle van de Rijdt van Spaarrente.nl.

Vergelijken loont
Ondanks het feit dat de spaarrentes flink gedaald zijn, zijn de renteverschillen nog steeds groot. Het loont dan ook om rentes en voorwaarden goed te vergelijken. De hoogste variabele spaarrente op een rekening zonder beperkende voorwaarden biedt op dit moment MoneYou met 4 procent. Er zijn banken die een hogere variabele rente bieden, maar deze rekeningen kennen wel een aantal beperkende voorwaarden. Zo biedt Aegon Eigen Stijl een spaarrente van maximaal 5, en minimaal 4 procent. De DSB Bank heeft een spaarrekening van 4,6 procent, maar hier worden wel opnamekosten in rekening gebracht. De Credit Europe Bank biedt met 5,50 procent de hoogste spaarrente op een spaardeposito. Om van deze rente te profiteren, moet wel gekozen worden voor een rentevast periode van 10 jaar.

Een nieuwe jas voor BeursGorilla blog   blog Geplaatst op: 8-12-2008
Beursgorilla.nl De website van BeursGorilla is geheel vernieuwd. Het uiterlijk is veranderd en er zijn verschillende nieuwe functionaliteiten geïmplementeerd. De beurskoersen van alle aan de Euronext genoteerde aandelen zijn vanaf nu live te volgen. Voorheen werden deze met een kwartier vertraging getoond. Vanaf nu is het ook mogelijk om zelf technische analyses te doen op BeursGorilla. Met een virtuele lineaal kan de bezoeker zelf lijnen trekken in de grafieken.

De afgelopen maand is er door Dynamics keihard gewerkt om alle nieuwe functionaliteiten op tijd af te krijgen. En dat is gelukt! Tijdens de Dag van de Belegger op 28 en 29 november konden we onze nieuwe website presenteren aan het publiek.

BeursGorilla is hét portaal voor actieve beleggers. Ze kunnen de koersen van hun favoriete aandelen in realtime volgen en zijn altijd op de hoogte van het meest actuele nieuws. Daarnaast heeft BeursGorilla het grootste aanbod beleggingsfonden. Binnenkort wordt de Fund Finder toegevoegd aan BeursGorilla. Met deze tool kunnen beleggers nog makkelijker bepalen welke beleggingsfondsen zij willen kopen.

Neem snel een kijkje op BeursGorilla.nl

Money Magazine is vernieuwd! blog   blog Geplaatst op: 1-10-2008
Moneymagazine.nl Money Magazine is de vergelijkingssite voor financiële producten die je altijd op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen op financieel gebied. Een tijd lang heeft Dynamics er hard aan gewerkt om een nieuwe website te bouwen die niet alleen een verfrissend uiterlijk, maar ook een uitbreiding van de mogelijkheden bevat. Deze website is gisteravond live gegaan nadat er is tot één uur’s nachts was doorgewerkt om alles op tijd af te krijgen en de nodige obstakels te overwinnen. Het resultaat mag er zeer zeker wezen.

Het overzichtelijke menu leidt je moeiteloos langs de zes hoofdrubrieken lenen, sparen, hypotheken, verzekeren en pensioen. Naast financiële informatie kun je op de website ook het laatste financiële nieuws vinden. De website is interactief doordat bezoekers de mogelijkheid hebben te reageren op nieuwsberichten. Daarnaast is er de mogelijkheid te reageren op een stelling, die regelmatig zal wisselen. Last but not least zijn er twee nieuwsbrieven waarvoor je je kunt aanmelden. De ene nieuwsbrief verschijnt wekelijks en geeft een overzicht van de recente ontwikkelingen in de financiële wereld. De andere nieuwsbrief verschijnt elke twee weken in je mailbox en zet de actuele top 3 van rentestanden op een rij.

Bezoek www.moneymagazine.nl om de vernieuwde website met eigen ogen te bekijken!

blog

 
contact
 Contactcontactcontact
Naar Contact
contact
referenties
 Referentiesreferenties 
Referenties
referenties
het netwerk
 Het Netwerkhet netwerk 
Naar Het NetwerkStatistieken:
Unieke bezoekers : 2.350.000
Pageviews : 21.250.000

Doelgroep:
Man : 58,9%
Vrouw : 41,1%
Leeftijd 20 - 49 jr : 50,9%
Welstandsklasse A&B : 80,3%

Websites:
www.beleggen.nl
www.geld.nl
www.mistermoney.nl
www.sparen.nl
www.wisselkoers.be
www.spaarrente.nl
www.beursgorilla.nl
www.valuta.nl
www.rente.nl
www.wisselkoers.nl
het netwerk
Disclaimer | Privacy Statement | Algemene VoorwaardenCopyright © 2018 | Mister Media Nederland